skip to Main Content

Je kamer een nieuwe look geven budget!

Tips om je Woning betaalbaar op te knappen!

Wil je een strakke muur!

Je zult je ogen niet geloven gebruik stuc pasta van muurglad Albastine, het magie in een pot. Het gaat als volgt, je opent het pot, roert het goed en brengt de pasta aan op de muur met de roller. Vervolgens met een wiper maak je het glad. Dit is voor een professionele hobbyist, vergt ook geduld.

 

Zie je trap er slecht uit…

Trappen kunnen door schoenen of spullen beschadigd raken. Het is ook de verbinding stuk tussen verdiepingen. Dit kan hersteld worden door alleen paar gereedschappen, namelijk: houtvuller, schuur apparaat, en trapverf. Het kan zijn dat de trap nog lijm resten heeft, deze niet geschuurd te worden na een behandeling met lijm verwijderaar. Wanneer dit is gedaan zorg je ervoor dat de trap met de vuller goed de gaten van zijn gevuld. Wanneer dit is gedaan, schuur je de trap nogmaals om het mooi egaal te krijgen. Wanneer dit is gedaan maak je de trap schoon van stof en breng je de eerste grondlaag verf aan.

Vervolgens kun je de gewenste kleur aanbrengen, zorg er voor omdat de verf op olie basis is alles goed is afgedekt. Wanneer er geverfd wordt zorg voor ook dat de ruimte stof vrij is, want als stof tussen de verf lagen komt, zorgt dit voor een minder mooi eind resultaat.

Keuken betaalbaar ombouwen!

Het komt voor dat het aanrecht goed is en de kasten, maar alleen een verouderd look hebben. Deze kasten kunnen dan vaak niet gemakkelijk geverf worden of het ziet er dan niet uit. Dit is op te lossen door de kasten te wrappen. Kun je ze een nieuw leven geven.

Kan je ons ermee helpen of ben je geholpen?
Back To Top